Соковиті чебуреки — секрети приготування від кримських татар

Якщо ви любите чебуреки, але ніколи не ризикували їх приготувати самі, ми поділимося з вами одним з найбільш вдалих рецептів. З ним у вас вийде дуже смачна страва з хрусткою скоринкою і соковитою начинкою.

У цьому рецепті немає нічого зайвого, а тільки самі прості і доступні інгредієнти.

Складові:

  • Пшеничне борошно 3,5 скл.
  • Вода 1 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Вершкове масло 100 г
  • Свинина 500 г
  • Цибуля 2-3 шт.
  • Соняшникова олія за смаком
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком

Приготування:

Вершкове масло розтопіть, потім трохи охолодіть його і збийте з яйцем.

Просійте борошно, додайте пів чайної ложки солі, влийте окріп і інтенсивно перемішайте вилкою всі інгредієнти, потім додайте в суміш масло і яйце.

Замістити тісто і залиште його трохи відпочити, накривши рушником.

М’ясо і цибулю пропустіть через м’ясорубку, посоліть, поперчіть і перемішайте фарш.

Від тіста відщипуйте по невеликому шматочку, розгортайте його в коржик, за допомогою блюдця надаючи круглу форму.

На одну половину коржа викладіть трохи фаршу і маленький шматочок вершкового масла, накрийте другою половиною.

Обсмажуйте чебуреки у великій кількості рослинного масла на добре розігрітій сковороді.

Be the first to comment on "Соковиті чебуреки — секрети приготування від кримських татар"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*