“Горішки” за рецептом кухарки з села, яка колись пекла їх на весілля. Як довго я шукала цей рецепт!

Тепер печу їх дуже часто, мої діти і чоловік їх обожнюють. Я і сама ніби повертаюся в дитинство.

Джерело

Інгредієнти:

борошно – 300 г

цукор – 1 склянка

вершкове масло – 200 г

яйця – 4 шт.

ванільний цукор – 10 г

сода – 0.5 ч. л.

сіль щіпка.

Приготування:

Змішуємо розм’якшене вершкове масло з цукром і ванільним цукром.

Додати яйця, сіль і соду, перемішуємо.

Всипаємо борошно (кількість борошна контролюємо самі), додаємо яйця.

Має вийти тісто, як на густі оладки.

Ставимо тісто в холодильник на 30 хвилин.

Заповнюємо форму ложечкою і випікаємо до золотистого кольору, охолоджуємо і начиняє вареним згущеним молоком.

Смачного!

Be the first to comment on "“Горішки” за рецептом кухарки з села, яка колись пекла їх на весілля. Як довго я шукала цей рецепт!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*